Uw advertentie hier?
Cadeau-verzenden
Alcohol

Welke vader houdt nu niet van een lekker biertje of wijntje. Organiseer een proeverij voor je vader en maak samen een avondvullend programma ervan. Wat ook leuk is een bierbrouwpakket/wijn maak pakket, dan kan je vader zich helemaal uitleven op het maken van zijn favoriete drankje.

Tevens een leuk idee, als je vader van wijn houdt, een geurdoos met wijn aroma’s.

Uitje

Ga met z’n tweeën een dagje iets leuks doen. Jullie kunnen lunchen of dineren in jullie favoriete restaurant, samen die vette, nieuwe, actie film kijken in de bioscoop of een workshop barbecueën volgen.

Gadgets

Vaders zijn er dol op. Elke vader vindt wel iets van een gadget leuk, de een is blij met een nieuwe bijl terwijl je de ander helemaal blij kan maken met een nieuwe horloge of technische snufjes.

Games

Is jouw vader een fanatieke gamer op de Xbox of Playstation? Dan is het al erg makkelijk om een nieuw spelletje te kopen of wat dacht je van een externe harde schijf voor zijn spelcomputer?
Is jouw vader meer een man van de bordspelletjes? Haal dan een nieuw spel voor hem en probeer het gelijk even samen uit!

Gezin

Vaders vinden het fijn als het hele gezin bij elkaar is, maak er een gezin uitje van. Ga samen naar een pretpark, dierentuin, fietsen, wandelen, picknicken of barbecueën achter in de tuin. Vooral als kinderen het huis uit zijn kunnen vaders er erg van genieten als iedereen weer bij elkaar is.

Klusjes

Poets de auto van je vader van binnen en van buiten. Doe makkelijke klusjes die je moeder normaal aan je vader zou vragen en wie weet leer je nog iets nieuws erbij!

Vaders zijn de moeilijkste niet, ook al laten ze niet snel iets los. Ze zijn hartstikke blij als je er bent en zijn vast blij met elk cadeau dat jij tevoorschijn tovert.

Terug naar Feestdagen