Uw advertentie hier?

Afscheidscadeau

Een vriend of vriendin die naar het buitenland vertrekt? Super spannend natuurlijk! Geef iets persoonlijk om de afstand wat te verkleinen, dat wordt vast gewaardeerd.

Geboorte

De geboorte van een kind is altijd een speciaal moment. Je wilt dan graag aan komen met een cadeau dat ook echt gebruikt gaat worden. Dus niet in de hoek beland tussen 100 vergelijkbare spullen.

Huwelijk

Het kan moeilijk zijn om het juiste huwelijkscadeau te vinden. Hoe vind je nu een cadeau waar het pasgetrouwde paar echt blij mee gaat zijn? Misschien een activiteit? Of juist iets voor de huwelijksreis?

Geslaagd

Wanneer iemand net geslaagd is voor zijn middelbare school, HBO of misschien zelfs Universiteit is het leuk om een kleinigheidje te geven. Ze hebben er namelijk hard voor gewerkt!

Housewarming

Leuk! Je vrienden of familie zijn net ingetrokken in hun nieuwe woning en je bent uitgenodigd voor de housewarming, maar wat geef je hen? Je kunt gaan voor iets neutraals, of is iets unieks toch beter?

Pensioen

Je geliefde collega gaat na jaren met pensioen. Met al de vrije tijd die hij of zij nu op de hand heeft zijn er veel leuke dingen cadeau te doen. Bijvoorbeeld iets om zijn tijd op te vullen of juist iets om lekker mee te niksen.

Kerstpakketten

Zoek je iets voor je personeel? Er staan tegenwoordig veel leuke ideeën voor kerstpakketten online. Zo weet je zeker dat je je personeel iets geeft waar ze dankbaar voor gaan zijn.

Cadeau-verzenden
Kerstpakketten 23-03 Wil je met kerst een leuk kerstpakket geven aan je personeel? Dan bij je bij ons op het juiste adres. Wij  helpen je bij het maken van de beste keuzes op gebied van het thema, budget en soort artikel. Thema’s Je kunt een versc...