Uw advertentie hier?
Cadeau-verzenden
Pensioen cadeautips
  • Koop iets leuks voor de vrije tijd. Als je gepensioneerd bent hebt je genoeg vrije tijd. Haal bijvoorbeeld  iets wat leuk is om te doen met zijn of haar partner. Denk hierbij aan een weekendje weg, een lekker etentje bij een goed restaurant, een workshop, enzovoort. Kijk altijd naar de interesses van deze persoon dat maakt het ook een stuk makkelijker.
  • Ga met alle collega’s samen uit eten. Als gepensioneerde heb je waarschijnlijk al heel veel spullen en daarom is het ook leuk om voor de laatste keer samen iets te gaan doen. Kies hierbij het lievelingsrestaurant van haar of hem of ga juist voor iets heel anders.
  • Je zou ook gewoon geld kunnen geven samen met de collega’s . Hierbij kan de gepensioneerde zelf bepalen waar ze het geld aan uitgeven. Spreek hierbij samen met alle collega’s af wat het budget wordt en kom tot een mooi bedrag. Je zou ook altijd even kunnen aankloppen bij je baas. Werkgevers zijn namelijk verplicht om een budget te reserveren voor een pensioenfeest. Mocht er dus geld overblijven van dit budget hoeft iedereen minder geld in te leggen.  
  • Geef een tastbaar cadeau. Kijk hierbij goed naar wat de interesses zijn van deze persoon. Het kan hier gaan om een goed boek als hij of zij van lezen houdt, of een gepersonaliseerd sportshirt met al jullie namen en bedrijfsnaam als deze persoon van sport houdt. Het is hierbij dus echt belangrijk dat je goed kijkt naar waar de persoon van houdt.

Als je een van bovenstaande tips volgt kan het haast niet mis gaan met het cadeau en is de gepensioneerde gegarandeerd tevreden.

Terug naar Thema’s