Uw advertentie hier?
Cadeau-verzenden
Samen zijn

Ga samen iets leuks doen en maak er een hele dag van. Ga samen shoppen, een cursus doen of de hele dag terrassen en borrelen. Moeders vinden het hartstikke leuk om samen iets met hun kind(eren) te doen.

Gepersonaliseerd cadeau

Koop een cadeau dat alleen voor jouw moeder kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een mok, sleutelhanger, trui, wijnfles, chocolade, etc. met jullie foto erop!

Knutselen

Of je nu 6 of 26 bent, creatieve zelfgemaakte cadeaus vallen bij onze moeders altijd in de smaak. Een voorbeeld, maak van een wijnfles een ananas. Koop een mooie fles bubbels die onder een beetje bol is en plak deze vol met Ferrero Rocher bonbons, stop bij de hals. Plak vanaf de hals groen papier in de vorm van bladeren van een ananas. Nu heb je een origineel en lekker cadeau!

Ontbijt op bed

Verzorg een luxe ontbijtje op bed voor je moeders. Is jouw moeder net zoals mijn moeder en tilt ze haar ontbijt vervolgens naar beneden om het aan tafel te eten, zodat er geen kruimels in bed vallen? Breng het ontbijt dan niet op bed, maar dek de tafel netjes en verzorg het ontbijt vanuit daar.

Woon je niet meer samen met je ouders? Breng dan een mandje met je moeders favoriete ontbijt spulletjes langs en ga samen (aan tafel) ontbijten.

Koken/bakken

Ga samen jullie favoriete recept maken of probeer eens iets nieuw. Bak een lekkere cake of taart en versier deze in een Moederdag stijl. Achteraf kunnen jullie ook nog eens samen smullen van de lekkerste dingen die jullie samen op tafel hebben getoverd.

Een Moederdag cadeautje hoeft echt niet duur te zijn. Moeders zijn al snel tevreden als het aankomt op cadeautjes van hun kinderen. Geef bijvoorbeeld een bloemetje, doe wat klusjes, leg je moeder in de watten en ga samen de hele dag luieren en jullie favoriete films kijken.

Terug naar Feestdagen