Uw advertentie hier?
Cadeau-verzenden
Beer van rozen

Geef je geliefde een prachtige rode beer van vilten rozen. De rozen zijn handmatig op de beer geplakt en met veel liefde in elkaar gezet. Dit romantische cadeau zal zeker een speciaal plekje krijgen!

Zachte kruik

Is ze een echte koukleum? Geef haar een kruik cadeau. Tegenwoordig zijn er veel zachte hoezen in de vorm van dieren of hartjes op de markt. Gegarandeerd dat het haar warm gaat houden als jij er eens niet bent!

Gepersonaliseerde wijnglazen

Laat een mooie set gepersonaliseerde wijnglazen maken met jullie namen of een andere passende tekst erop. Zeker weten dat jouw cadeautje elke wijnavond uit de kast getrokken wordt.

Sushi servies

Sushi lovers opgelet! Koop speciaal sushi servies met stokjes voor haar en ga samen eens sushi maken. Niet alleen geef je zo iets tastbaars, het is ook meteen een leuke (en lekkere) bezigheid voor jullie samen.

Lush Bath Bombs set

Verdwijnt ze wekelijks uren in de badkamer? Geef haar een leuke Bath Bomb set van Lush. De Bath Bombs van Lush bevatten alle kleuren van de regenboog of zelfs een roosje dat ontpopt wanneer hij bijna uit gebruist is. Super origineel om te geven.

Speciale kaas/borrelplank

Echt een fan van bank hangen met wat lekkers als kaasjes of tapas? Geef haar een unieke serveerplank van hout. Helemaal aan te passen naar eigen wens, van tekst en design tot houtsoort en vorm.

Theeservice met theepot

Behalve dat het mooi staat in de kast is een theeset super handig voor als er mensen langskomen. Zo kan er in één keer en pot gezet worden en kan ze daarna lekker bij de dames blijven zitten

Eigen voeten spa

Is ze een harde werker? Verwen haar dan eens met een eigen voeten spa. Deze kan haar voeten masseren na een lange dag werken. Daarbij kan ze hem keer op keer hergebruiken wat mooi weer moeite scheelt.

Terug naar Cadeaus