Uw advertentie hier?
Cadeau-verzenden
Originele cadeaus

Een fles wijn is in principe altijd goed maar niet erg origineel. Hetzelfde geldt voor een bos bloemen, dit wordt ook erg vaak als cadeau gegeven, maar is ook niet erg origineel. Hieronder hebben we de leukste ideeën voor je opgesomd:

1. Mooie drinkglazen: dit kunnen normale drinkglazen zijn maar ook bijvoorbeeld wijnglazen of champagneglazen. Van glazen heb je nooit genoeg er gaan er vaak genoeg kapot dus dit is altijd een erg handig cadeau.

2. Pakket met luxe etenswaren: denk hierbij aan een olijfolie, een fuet, een goede wijn, speciale kruiden, noten enzovoort.

3. Een borrelplank: een borrelplank komt altijd van pas wanneer je vrienden of familie over de vloer hebt. Je kunt hier allerlei soorten snacks of kazen op serveren.

4. Een barbecue: dit is wel een duurder cadeau maar wanneer je met meerdere mensen samen doet kun je de kosten delen. Dit is een erg praktisch cadeau wat zeker in de zomer van pas kan komen.

5. Een fotolijst: dit is een erg leuk persoonlijk cadeau. Pak een leuke foto waar bijvoorbeeld een leuke herinnering achter zit en lijst deze foto in.

6. Een kookboek: een kookboek is een erg leuk cadeau om te geven wanneer iemand net verhuisd is. Zo kunnen ze in hun nieuwe keuken inspiratie op doen met lekkere recepten.

7. Een cadeaubon van bijvoorbeeld Ikea of een andere meubelwinkel: mocht je het nog steeds lastig vinden om een echt cadeau te geven, kun je altijd gaan voor een cadeaubon. Zo kan de persoon zelf een iets uitkiezen voor in huis en weet je zeker dat het ook gebruikt zal worden.

Het maakt natuurlijk niet veel uit wat je voor cadeau geeft en het hangt ook af van hoe goed je de persoon kent. Dingen voor in het huis, tuin, en lekker eten en drinken zijn in ieder geval altijd goed.

Terug naar Thema’s