Uw advertentie hier?
Cadeau-verzenden
Luxe karaf met bijbehorende glazen

Is jouw man een echte whiskey drinker? Geef hem een karaf met bijpassende glazen cadeau. Deze karaffen worden in verschillende vormen en maten gemaakt, denk bijvoorbeeld aan de vorm van een diamant of geweer. Een echt pronkstuk dus.

Leren grillschort

Zit hij de laatste dagen van de zomer alweer af te tellen tot het nieuwe barbecue seizoen? Geef hem een echt leren grillschort, speciaal om achter de barbecue te staan. Zo zitten zijn kleren tenminste ook niet meer onder de spetters!

Jerrycan minibar

Een minibar om mee te nemen of lekker in de tuin te zetten tijdens de zomerse dagen. En als de bijbehorende drank op is? Dan kan hij hem altijd opnieuw vullen.

Champagne sabel

Zoek je een cadeautje voor iemand die graag indruk wil maken? Met een champagne sabel staat hij vast in de spotlight zodra er een fles gepopt moet worden. Nu alleen nog hopen dat het hem lukt!

Zelfontworpen Zippo aansteker

Voor de liefhebber van rokerswaar is welbekend dat je altijd aanstekers te kort komt. Maak er daarom een persoonlijk met tekst en opdruk naar keuze. Die zal hij vast niet meer kwijtraken!

Game voor een spelconsole

Het enige wat mannen misschien nog leuker vinden dan vrouwen is gamen! Geef hem een nieuw spel voor zijn favoriete console en hij zal vast weer een tijdje zoet zijn.

Worst plankje met ingebouwd mes (guillotine)

Een echt fan van lekker eten? Geef hem zijn eigen guillotine om zijn worst, groentes en kaas mee te snijden. Het staat ook meteen leuk op tafel als borrelplank.

Terug naar Cadeaus