Uw advertentie hier?
Cadeau-verzenden
Kraampakket

Je kunt in plaats van een paar losse cadeautjes ook zelf een pakket maken. Hier leggen we je stap voor stap uit hoe je een
Stap 1: Koop of maak een houten kratje. Bij de action heb je al een kratje voor een paar euro.
Stap 2: Verf deze vervolgens in een leuke kleur. Je kunt hier gaan voor blauw of roze maar ook natuurlijk voor een andere kleur.
Stap 3: Als de verf gedroogd is schrijf je met verf de naam van de pasgeboren baby erop en de geboortedatum. Op deze manier wordt het een erg persoonlijk cadeautje.
Stap 4: Vul vervolgens de krat met allemaal kleine leuke cadeautjes. Denk hierbij aan een knuffel, luiers, sokjes, verzorgingsproducten, enzovoort. Tot dat jij de krat mooi gevuld vindt.
Stap 5: Je zou het nu zo kunnen laten maar je zou er ook nog mooi kunnen inpakken met doorzichtig inpakpapier.

Luiertaart

Je kunt in plaats van losse luiers te geven het ook net iets leuker maken door er een luiertaart van te maken. Voor deze luiertaart heb je ongeveer 55 luiers nodig.
Stap 1: Je begint met het oprollen van de luiers. Doe dit zo strak mogelijk want dat geeft het mooiste resultaat. Doe er vervolgens een elastiekje omheen.
Stap 2: Zet ongeveer 30 luiers rechtop neer in een cirkel en bind er een lint omheen. Steek in het midden van de cirkel een stokje.
Stap 3: Om dit stokje kun je nu de tweede laag maken met ongeveer 15 luiers. Hier doe je ook weer een lintje omheen.
Stap 4: Om het stokje boven de tweede laag doe je de laatste laag met ongeveer 10 luiers. Hier doe je dan vervolgens ook weer een lintje omheen.
Stap 5: Je zou de taart nu nog verder kunnen versieren maar dit hoeft niet.
Stap 6: Pak de taart in met doorzichtige folie en je bent klaar!

Met het maken van een van deze Do It Yourselfs heb je met zekerheid een origineel cadeau!

Terug naar Thema’s