Uw advertentie hier?
Cadeau-verzenden
Zeemeermin deken

Om lekker warm mee op de bank ter kruipen! Een deken in de vorm van een zeemeerminnenstaat.

Sterrenhemel projector

Deze worden vaak gebruikt voor baby’s en jonge kinderen om ze te helpen met slapen. Al ziet zo’n sterrenhemel er ongeacht de leeftijd super uit en zal het iedere slaapkamer opfleuren.

Snoep grijpmachine

Is het een echte zoetekauw? Zo’n grijpmachine maakt het uitzoeken van een snoepje extra speciaal. Ook kun je nu goed afspreken wanneer er een snoepje gepakt mag worden, en natuurlijk mogen zijn vriendjes het ook proberen als zij langskomen.

Mini voetbaltafel

Voor een grote tafel is ie misschien nog te klein. Wel leuk om te geven is dan de kleine variant hiervan. Zo kan hij alvast oefenen om over een paar jaar zijn vader te verslaan!

Eigen fauteuil met naam

Geef een kind zijn eigen ‘volwassen’ plekje met een kinderfauteuil. Je kunt deze zelfs laten bedrukken met een naam of woord om het persoonlijk te maken.

Onder water disco lamp

Dit is leuk voor in bad maar ook het zwembad in de zomer. Zo kan overal een eigen minidisco van gemaakt worden.

Bellenblaaspistool

Het blijft leuk om te bellenblazen voor de kleine kinderen. Met een echt bellenblaaspistool kunnen er zelfs wel tientallen bellen tegelijk afgevuurd worden.

Tipi

Een super leuke accessoire voor in de tuin waar kinderen jaren plezier van kunnen hebben. Je kunt er eventueel ook een halen voor binnen mits hier ruimte voor vrij is.

Unieke badjas

Personaliseer zelf een badjas met kleur en naam van de jarige en hij of zij heeft vast een cadeautje dat jaren lang gebruikt gaat worden.

Terug naar Cadeaus